Betaalmogelijkheden

Wij bieden momenteel de volgende betaalmethoden aan:

iDEAL (Nederland)

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Al onze iDEAL betalingen worden verwerkt via Mollie.

Achteraf betalen (Nederland)

Met achteraf betalen kunt u direct een bestelling plaatsen en hoeft u pas te betalen zodra u de producten heeft ontvangen en gecontroleerd. Op deze manier weet u zeker waar u voor betaalt en betaalt u alleen voor de producten die u daadwerkelijk houdt. Om achteraf te betalen hoeft u enkel uw NAW-gegevens en e-mailadres achter te laten, informatie die u altijd bij u heeft. U kunt betalen wanneer het u het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.

Al onze Achteraf betalingen worden verwerkt via Klarna.

Bancontact/Mistercash (België)

Sinds 2006 is het voor de Belgische consumenten mogelijk om met Bancontact online betalingen te doen. Een betaling met Bancontact is zeer eenvoudig voor uw klant. Op de betaalpagina selecteert men Bancontact als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan de klant zijn eigen bank selecteren. Hierna komt uw klant terecht in zijn vertrouwde internetbankieromgeving en kan hij inloggen. In het vervolgscherm kan vervolgens de betaling voltooid worden.

Al onze Bancontact/Mistercash betalingen worden verwerkt via Mollie.

SOFORT Banking (Wereldwijd)

Een SOFORT Banking transactie is een directe overschrijving, waarbij u gebruik maakt van de vertrouwde gegevens van het internetbankieren.

Al onze SOFORT Banking betalingen worden verwerkt via Mollie.

CreditCard (Wereldwijd)

Sinds 2015 accepteren wij nu ook Creditcard betalingen van o.a. Mastercard, Maestro en Visa. Al onze betalingen worden zorgvuldig behandeld door Mollie, zij voorzien onze betalingen via een versleutelde SSL connectie om er voor te zorgen dat uw betaling veilig en zorgvuldig wordt behandeld. Leuk om te vermelden is dat wij geen extra kosten in rekening brengen voor het gebruik van betalingen zoals Creditcard of Paypal!

As of 2015 we now accept CreditCard payments from all popular cards like Mastercard, Maestro, Visa and others. All payments are processed through a secure SSL connection to ensure a safe transaction. Unlike other brands, we do not charge extra for payments by Creditcard, or Paypal!

Al onze Creditcard betalingen worden verwerkt via Mollie.

PayPal (Wereldwijd)

Kopen wordt makkelijker met PayPal. Uw betalingen worden snel en veilig afgehandeld, zonder dat u uw financiële gegevens hoeft te delen of dagen op een overschrijving zit te wachten. Hierdoor wordt online kopen nóg eenvoudiger!

Save